Havazást és viharos szelet hozhat a hidegfront

Késő estére 0 és +5 fok közé hűlhet a levegő.

MN
2017. 11. 26. 7:39
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az előrejelzés szerint vasárnap kezdetben országszerte borult lesz az ég, majd délután a Dunántúlon elvékonyodik, többfelé fel is szakadozik a felhőzet. Délelőtt északnyugat felől egyre nagyobb területen megszűnik az eső, a Dunától keletre azonban még délután is várható további csapadék. Az Északi-középhegység magasabb részein havas eső, hó is hullhat.

Az északnyugati, északi szelet sokfelé erős, a Dunántúlon néhol viharos lökések kísérhetik. A hőmérséklet napközben alig változik, 3 és 8 fok között alakul majd. Lesznek területek az országban – elsősorban északkeleten –, ahol a reggeli órákban lesz a legenyhébb az idő. Késő estére 0 és +5 fok közé hűlhet a levegő.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.