Lóg az eső lába: felhős lesz a vasárnap is

Délelőtt még kisüthet a nap, délután viszont megvastagszik a felhőzet.

MN
2017. 11. 11. 14:34
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szombaton változóan felhős lesz az ég, főként keleten hosszabb, nyugaton rövidebb napos időszakokkal. Késő délutántól nyugat felől fokozatosan beborul az ég, az északi országrészben éjjel több helyen eső, zápor is kialakulhat – írja az Országos Meteorológiai Szolgálata a honlapján.

Vasárnap a reggeli, délelőtti órákban átmenetileg szakadozottabb lesz a felhőzet, és megszűnik a csapadék, majd délutántól északnyugat felől ismét vastagabb felhők érkeznek, és előbb a Dunántúlon, majd inkább északon egyre többfelé elered az eső. A szél a nyugati, északnyugati és a déli, délkeleti irány között változik, és helyenként megerősödik.

A legalacsonyabb hőmérséklet 1 és 8 fok között alakul, az északi és a nyugati határvidéken lesz hidegebb. A legmagasabb hőmérséklet vasárnap általában 7 és 13 fok között alakul, de délen 14-15 fok is lehet.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.