Meleg, napos időt hoz a hétvége

Nyugodt őszi időre számíthatunk, de néhol megélénkülhet a szél.

MN
2017. 11. 04. 7:38
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szombaton délelőtt – bár néhol hosszabb ideig is megmaradhat – a legtöbb helyen gyorsan feloszlik a köd. Az ország nagy részén napos, száraz idő várható. Késő délutántól nyugat felől fátyolfelhőzet húzódhat fölénk. A szél délire, délkeletire fordul, és többfelé megélénkül, az Észak-Dunántúlon megerősödik. A legmagasabb nappali hőmérséklet 10 és 16 fok között várható, késő estére 3 és 9 fok közé hűl le a levegő.

Vasárnap változóan, időnként erősen felhős lesz az ég, de több órára is kisüthet a nap. Csapadék nem valószínű. A déli szél várhatóan megélénkül, északnyugaton meg is erősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 1 és 8, a legmagasabb nappali hőmérséklet pedig többnyire 11 és 17 fok között alakul.

 

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.