Figyelmeztetés: viharos szél csaphat le az országra

Néhol eső, zápor is előfordulhat. Kedd késő délelőttől veszíthet erejéből a szél.

MN
2017. 12. 11. 14:25
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Győr-Moson-Sopron, Komárom-Esztergom, Vas és Veszprém megyére másodfokú, a főváros és Pest, Fejér, Hajdú-Bihar, Somogy, Jász-Nagykun-Szolnok, valamint Zala megyére pedig elsőfokú figyelmeztetést adtak ki az erős szél veszélye miatt.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) előrejelzése szerint a Dunántúl északnyugati felén és a hegyekben erős viharra is számítani kell. Kedd késő délelőttől várhatóan jelentősen veszít majd erejéből a szél.

Hétfő délután már csak néhol lehet eső, zápor. Éjszaka fátyolfelhős lesz az ég, csak helyenként lesz vastagabb felhőzet, és csapadék nem valószínű. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 8 és 13 fok között alakul, de északkeleten a szélvédett helyeken 2, 5 fok is lehet.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.