Havazást és esőt hozhat a kedd

Délutánra viszont a legtöbb helyen megszűnik a csapadék.

MN
2018. 01. 23. 5:54
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kedden, a nap első felében általában erősen felhős vagy borult lesz az ég, majd napközben északkelet felől szakadozik, csökken a felhőzet, és – főként a Dunától keletre – számíthatunk több-kevesebb napsütésre.

Elszórtan lehet hószállingózás, kisebb havazás, délnyugaton eső. Napközben a csapadék kiterjedése, intenzitása lényegesen gyengül, délutánra pedig már a legtöbb helyen megszűnik a csapadék.

Többnyire mérsékelt marad a légmozgás, de a Dél-Dunántúlon megélénkül, olykor megerősödik az északi szél.

A hőmérséklet kora délután 0 és +6 fok között várható, délnyugaton lesz a legenyhébb. Késő estére –7 és +3 fok közé hűl le a levegő.

A hét további részében is számíthatunk csapadékra. Várhatóan melegszik majd az idő, akár 10 fok fölé is emelkedhet a hőmérséklet – a heti előrejelzést itt találja.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.