Hidegfront érkezik csütörtök este északnyugat felől

A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 8 és 15 fok között valószínű.

MN
2018. 02. 01. 6:27
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Északon többnyire erősen, másutt általában változóan felhős idő várható, több-kevesebb napsütéssel, majd a nap második részében a Dél-Dunántúlon is megnövekszik a felhőzet. Az ország északi felében szórványosan számíthatunk esőre, záporra. Estétől a Dunántúlon egyre több felé valószínű eső, a Nyugat-Dunántúlon havas eső is. A déli, délnyugati szél többfelé megerősödik, a délnyugati tájakon viharossá fokozódik. Késő délutántól az északnyugati országrészben a szél északira fordul. A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 8 és 15 fok között valószínű, de északkeleten helyenként hidegebb is lehet. Késő estére 2 és 9 fok közé hűl le a levegő – írja az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.