Meleg, de esős időt hozhat a kedd

Időnként megerősödhet a szél. Akár 17 fokot is mérhetünk.

MN
2018. 03. 13. 5:38
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kedden néhány fokkal hűvösebb, váltakozó nedvességtartalmú levegő áramlik térségünk fölé. Gyengébben és erősebben felhős időszakok egyaránt lesznek, de a hőmérséklet csúcsértéke még a sokéves átlag felett alakul – írja az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ).

Az előrejelzés szerint kedden napközben várhatóan felszakadozik, csökken a felhőzet, és a legtöbb helyen kisüt a nap, elszórtan viszont lehet eső, zápor. Többfelé megélénkülhet, időnként megerősödhet az északnyugati szél.

A legmagasabb nappali hőmérséklet 11 és 17 fok között valószínű, ez késő estére 6 és 11 fok közé csökkenhet.

A következő napokban borúsabb, hűvösebb idő várható. Többször lehet eső, az ünnepi hosszú hétvégén ismét többfelé lehetnek mínuszok is – a héten várható időjárásról itt írtunk bővebben.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.