Következő mérkőzések
Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország

Csak lassan távozik a hidegfront, még marad a borús idő

A hőmérséklet délután 11 és 17 fok között várható.

MN
2018. 04. 06. 4:54
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A felettünk húzódó hidegfront csak lassan hagyja el a Kárpát-medence térségét – közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ). Az előrejelzés szerint pénteken a középső és keleti országrészben még gyakran lesz felhős az ég, de már csak helyenként alakulhat ki eső, zápor. 

A nyugati országrészben általában gomolyfelhős, napos, száraz idő valószínű, míg másutt több lesz a felhő, csak délutántól csökken, szakadozik fel átmenetileg a felhőzet. Napközben néhol, főként a Duna-Tisza közén alakulhat ki kisebb eső, zápor. Az északnyugati, északi szelet többfelé erős, helyenként viharos lökések kísérhetik, majd késő délutántól csillapodik a légmozgás.

A hőmérséklet délután 11 és 17 fok között várható, késő estére 7 és 13 fok közé hűl le a levegő.

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.