Puskás, tenisz, mogyorós pele

Nem Pelé, pele. Mi ezekkel indítjuk a napot, csatlakozzon ön is, jó lesz!

Fokasz Oresztész
2017. 11. 17. 5:24
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Csütörtökön kiderült, hogy újabb Fradi-drukkerek kaphatnak nyomkövetőt, szerepelt Orbán Viktor és Lázár János, valamint folytatódott Tállai András kálváriája a Mol árképzésével – az olajvállalat szerint nincs itt semmi látnivaló. Ezeknek az ügyeknek pénteken is lehet folytatásuk, ahogy annak is, hogy nyomozást rendeltek el a Mészáros Lőrinc vizes cégét érintő ügyben. Gulyás Gergely fideszes frakcióvezető hazai pályán szólt oda a német médiának, akár még erre is várható valamiféle válasz. Médiafronton: új vezető érkezik az Indexhez, illetve Dunaújvárosban is megszólal Andy Vajna rádiója. A Weinstein-ügy folyományaként kirobbanó Spacey-ügy is tovább görgött, s göröghet ma is: immár londoni színészek is szexuális zaklatással vádolják a hollywoodi óriást. Újabb országos plakátkampányt indít a Jobbik, a Momentum pedig megkezdi a civiltörvény elleni aláírásgyűjtést.

Pénteken borongós, esős, hideg időre és viszonylag nyugodt közállapotokra számíthatunk, legalábbis abból kiindulva, hogy nem ülésezik sem a parlament, sem semelyik bizottsága, valamint üres a kormány naptára is.

A rövid pályás gyorskorcsolyázók szöuli olimpiai kvalifikációs világkupájának második selejtezőnapja után erősen körvonalazódik, hány olimpiai kvótánk lehet februárra. Estére pedig kialakul a férfi teniszezőknél az ATP-világbajnokság elődöntőinek párosítása, így eldől az is, kivel játszik majd Roger Federer szombaton. Dominic Thiem–David Goffin és Grigor Dimitrov–Pablo Carreno Busta meccsek lesznek 15, illetve 21 órától.

Évet értékeltünk Milák Kristóf feltűnően fiatal úszóklasszisunkkal;

kamerával jártunk a Vörösmarty téri karácsonyi vásáron;

riportot közöltünk a Fülöp-szigetekről;

és interjút készítettünk Kling Bélával.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.