Vajon Debrecenben utolérik az újságírók Kósa Lajost?

Orbán Viktor Tiszaújvárosban, Georges Leekens Telkiben lesz, Vona Széllel találkozik – ez várható ma.

Bittner Levente
2018. 03. 19. 5:51
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Most, hogy visszatért a tél, és még néhány napig itt is marad, nézzük, mi vár ránk a havazáson kívül!

Orbán Viktor ezúttal előre bejelentett programon vesz részt, mégpedig a tiszaújvárosi szintetikusgumi-gyár ünnepélyes avatásán 10 órától Hernádi Zsolttal, a Mol-csoport elnök-vezérigazgatójával közösen. Arra viszont nagy összegben fogadhat bárki, hogy nem ez lesz az egyetlen helyszín, ahol kampányolni fog a miniszterelnök.  

Kósa Lajos ezúttal Debrecenben szaladhat el az újságírók elől. A város volt polgármesterének a Püspöki Hivatalban lesz jelenése fél egytől, hogy a hároméves metropóliát ünnepelje. Bár lehet, ezt az ünnepséget is kihagyja, mint a március 15-it. Vagy megjelenik, de az 1300 milliárdos kérdésekre már nem válaszol, mint szerdán Érden.

Karácsony Gergely miniszterelnök-jelölt (MSZP–Párbeszéd), Tóth Bertalan frakcióvezető (MSZP), Ujhelyi István EP-képviselő (MSZP) és Jávor Benedek EP-képviselő (Párbeszéd) Brüsszelben tart sajtótájékoztatót A haza nem lehet Európa ellenzékében címmel.

A vasárnapi Gyurcsány-féle egyeztetés után Vona Gábor és Szél Bernadett ül le egymással.

És ha már Jobbik: Volner János arról tart sajtótájékoztatót, hogy a párt nem hagyja annyiban az ÁSZ büntetését, Pakusza Zoltán képviselőjelölt Zászlóra sincs pénz Miskolcon? címmel várja a sajtó munkatársait.

„Nekünk Magyarország az első”: ma se maradunk fideszes lakossági fórum nélkül – Harrach Péter és Horváth István a Tolna megyei Bátaszéken fog beszélni az érdeklődőknek.

Angela Merkel német kancellár Varsóba utazik, lesz miről beszélnie Mateusz Morawiecki miniszterelnökkel és Andrzej Duda államfővel.

Közeledik a magyar labdarúgó-válogatott idei (és az új kapitánnyal is) első mérkőzése, ebből az alkalomból Georges Leekens várja Telkiben az újságírókat.

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.