Irán megbízásából gyilkolt volna

Bűnösnek vallotta magát az a férfi, akit azzal vádolnak, hogy Teherán megbízásából Szaúd-Arábia washingtoni nagykövetének meggyilkolására készült.

KG
2012. 10. 17. 21:14
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az 57 éves, iráni származású, kettős (iráni és amerikai) állampolgársággal rendelkező Manssor Arbabsiart tavaly szeptemberben vették őrizetbe, majd októberben azzal vádolták meg, hogy az iráni biztonsági szervek megbízásából merénylet elkövetésére készült Adel al-Dzsubeir nagykövet ellen.

Arbabsiar korábban még ártatlannak vallotta a magát az ellene felhozott vádakban, nevezetesen abban, hogy részt vett egy terrorcselekmény elkövetésére és egy külföldi hivatalos személy meggyilkolásra irányuló összeesküvésben.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.