Kórházban lövöldöztek New Yorkban

Egy volt alkalmazott lövöldözött egy New York-i kórházban.

Pintér Bence
2017. 06. 30. 19:32
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Öngyilkos lett a fegyveres, aki helyi idő szerint délután három óra előtt kezdett lövöldözni egy New York-i kórházban. Az NBC New York szerint a Bronx városrészben található Bronx Lebanon Kórházban legalább két embert lőtt meg a gépkarabéllyal felfegyverkezett támadó, majd elbarikádozta magát. A rendőrség lezárta a kórházat és a környéket, az épületet szintről szintre ürítették ki. A tűzoltókat is riasztották, mivel a tizenhatodik emeleten füstöt észleltek.

Az NBC New York közlése szerint az elkövető a kórház volt alkalmazottja, Dr. Henry Michael Bello volt. A New York Times cikke szerint öt-hat embert lőtt meg a magas, vékony, kék inget és fehér köpenyt viselő férfi, köztük a kórház három orvosát. Helyi idő szerint fél négyre a rendőrök biztosították az épület 16. és 17. emeletét, így eljutott az orvosi segítség a sebesültekhez.

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.