Machetés férfit fogtak el Justin Bieber koncertje előtt

A férfi bozótvágó kést tartott autójában, biztonsági őrök teperték le egy cardiffi aréna közelében.

MN
2017. 06. 30. 16:07
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Machetés férfit fogtak el a brit rendőrök pénteken Cardiffban, pár órával a kanadai popsztár, Justin Bieber koncertje előtt.

Az ismeretlen férfi autóval érkezett a Principality Stadiumhoz – itt lép fel este Bieber is –, a biztonsági őrök azonban észrevették a kocsijában tartott óriási bozótvágó kést, írja a Blikk.

A szekuritisok ezután megállították az autót, és kirángatták, majd leteperték a sofőrt, akit később rendőrök vittek el – az esetről egy szemtanú, George Petrov számolt be az UNILAD portálnak, aki pincérként dolgozik az egyik központi szállodában.

Bár nem egyértelmű, hogy a machetés férfi terrortámadásra készült volna, a manchesteri koncerten történt merénylet és a sorozatos dzsihadista támadások óta a brit hatóságok fokozottan ellenőrzik a tömegrendezvényeket is.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.