Huszonöt embert lőttek meg egy amerikai bárban

Egy szórakozóhely estjére érkező vendégek vitatkoztak össze, majd rántottak fegyvert.

MTI
2017. 07. 01. 17:47
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Power Ultra Lounge nevű szórakozóhely estjére érkező vendégek közül néhányan összevitatkoztak, majd fegyvert rántottak, és lövöldözni kezdtek. Huszonöt embert lövedék sebesített meg, míg hárman egyéb sérüléseket szenvedtek. Egy sebesült élete sincs veszélyben – tette hozzá a rendőrség.

Kenton Buckner, a város rendőrfőnöke riportereknek elmondta, hogy több embert kezelnek gyanúsítottként.

Egy, az interneten keringő felvétel szerint telt ház volt a memphisi Finese 2Tymes rapper koncertjén. A lövöldözésre az egyik szünet elején került sor, 11 másodperc alatt több mint 24 lövés dördült el.

„Little Rockban egyre több a bűnügyi probléma” – írta közleményében Asa Hutchinson kormányzó.

„Úgy tűnik, hogy néhány naponta véres lövöldözések kerülnek az újságok címlapjára, és ez a reggeli eseményekkel tetőzött” – tudatta.

Hutchinson közölte, hogy szövetségi forrásokat ajánlott fel a probléma kezelésére a város polgármesterének.

Little Rockban a héten körülbelül egy tucat autós lövöldözés volt, bár egyelőre semmi nem utal arra, hogy közük lenne a szombati eseményhez.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.