Nyolc holttestet találtak egy szupermarket parkolójában az USA-ban

Egy pótkocsiban voltak. A kamion vezetőjét őrizetbe vették.

MN
2017. 07. 23. 9:18
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nyolc ember holttestét találtak a Texas állambeli San Antonióban, egy Walmart szupermarket parkolójában egy kamion pótkocsijában – írja a CNN. A hatóságok később 28 sérültről is hírt adtak, közülük húsznak súlyos az állapota.

Az International Business Times beszámolója szerint a nyolc halálos áldozat között két gyermek is volt.

William McManus helyi rendőrfőnök közölte, hogy egy bejelentés érkezett a rendőrségre, ezért mentek ki hajnalban a helyszínre. A szupermarket egyik alkalmazottja hívta fel a rendőrséget. A kamion vezetőjét őrizetbe vették. Az esetet vizsgálják, emberkereskedelem bűntett miatt nyomoznak – tette hozzá.

Közölte, hogy a parkolóban elhelyezett kamerák felvételei szerint korábban járművek érkeztek a parkolóba, akik néhány életben maradt „utast” elszállítottak a teherautóból.

San Antonio néhány órányira fekszik a mexikói határtól, a térségben meleg, aszályos az időjárás.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.