Baseballütővel támadt a tanárára egy egyetemista Ausztráliában

Négy ember megsérült, a férfit a biztonsági őrök fogták le.

MN
2017. 08. 25. 6:05
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Négy ember megsérült, miután egy diák baseballütővel támadt egy oktatónőre a Canberrában található Ausztrál Nemzeti Egyetemen (ANU) – írja a Guardian.

A rendőrség közölte: pénteken reggel, helyi idő szerint kilenc óra után kaptak segélyhívást. Egy 18 éves fiatalember az egyik előadóteremben támadt a tanárnőre, az oktatón kívül három másik diák is megsérült, aki megpróbálta visszatartani a támadót. A férfit végül a campus biztonsági őrei fogták le, amíg megérkeztek a rendőrök.

A helyi rendőrfőnök később kiemelte, hogy a közbelépő diákok bátran viselkedtek, úgy tudja, még a baseballütőt is sikerült elvenniük a támadótól, amelyet aztán később átadtak a rendőröknek.

Az eset során három nő és egy férfi sérült meg.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.