Óriási összeget tapsolt el sminkre a francia elnök

Három hónap alatt 26 ezer euróba került Emmanuel Macron arca.

MN
2017. 08. 25. 7:29
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A beiktatását követő első három hónapban 26 ezer eurót (7,88 millió forintot) költött sminkre Emmanuel Macron francia elnök – írta csütörtökön a Politico a francia Le Point által közölt információkra hivatkozva.

A jelentés szerint Macron sminkese – aki sajtótájékoztatók előtt és utazások során sminkeli az elnököt – eddig két számlát nyújtott be, az egyik 10 ezer, míg a másik 16 ezer euróról szólt. Az Élysée-palota a hírekkel kapcsolatban közölte, hogy sürgősen kellett a szakember, de a jövőben a sminkre fordított összeg jelentősen csökkenni fog.

Emellett az is kiderült, hogy Francois Hollande volt francia államfő ennél többet, negyedévente 30 ezer eurót (több mint 9 millió forintot) költött sminkesre.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.