Ötféle drog volt Tiger Woods szervezetében, amikor megállították

Az egykor világelső golfozó alaposan szétcsúszott: négyféle gyógyszert szedett, és még marihuánát is szívott.

MN
2017. 08. 15. 4:50
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az ESPN sportcsatorna szerezte meg a hajdan világelső golfozó, Tiger Woods májusi letartóztatása után készült toxikológiai jelentést. Ebből kiderül, hogy Woods alaposan szét volt csúszva, amikor május végén megállították az autóját Palm Beach közelében. A rendőri jelentés szerint extrém lassú és összefolyó volt a beszéde, de együttműködött az intézkedő rendőrtisztekkel.

Utólag, a toxikológiai jelentés tükrében nem csoda, hogy le volt lassulva: kétféle fájdalomcsillapító, egy altató és egy hangulatjavító gyógyszer volt a vérében, és mindehhez még marihuánát is fogyasztott. Utóbbi egyébként nem illegális Florida államban, a gyógyszerekről pedig nem lehet tudni, pontosan mit írt fel orvos és mit nem.

Woods, aki aktív játékosként 14 rangos bajnoki címmel büszkélkedhetett, utólag bocsánatot kért a viselkedéséért. Azt mondta, egyedül próbált megbirkózni hátfájásával és alvászavarával, de a letartóztatása után, júniusban bevonult egy klinikára, hogy segítséget kérjen a gyógyszerfüggőségére. A kezelés júliusban véget ért, és állítólag jelentősen javult az állapota.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.