Egyéves kislányt erőszakolt és gyilkolt meg az amerikai barbár

Joshua Gurto saját barátnője lányával művelte a leírhatatlan szörnyűségeket.

MN
2017. 10. 28. 20:01
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Megerőszakolt és meggyilkolt egy 13 hónapos kislányt egy amerikai férfi, akit három hét bujkálás után fogtak el Ohióban. Joshua Gurto saját barátnője lányával művelte a leírhatatlan szörnyűségeket. A rendőrség jelentése szerint a kislány a fejét és testét ért sérülések miatt halt meg. A gyermek anyja nem volt otthon, amikor Gurto elkövette a gyilkosságot, őt nem helyezték vád alá.

A szörnyű tett után Gurto nem egyből menekült el, a The Independent tudósításából nem derül ki, hogy a rendőrök – miután egyszer kihallgatták – miért engedték szabadon. A gyilkos ezután menekült el, három héttel később egy pennsylvaniai térfigyelő kamera segítségével sikerült rátalálni.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.