Kilenc ember maradványait tárolta házában egy japán férfi

Horrorfilmbe illő történet, de még nem biztos, hogy a gyanúsított ölte meg az embereket.

MN
2017. 10. 31. 6:17
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Horrorfilmbe illő történet sokkolta a japánokat: a rendőrség letartóztatott egy 27 éves férfit Zamában, Tokió egyik külvárosában, akinek lakásában különböző hűtőkben összesen kilenc ember testrészeit találták meg – közölte a Reuters hírügynökség a helyi média jelentései alapján.

A rendőrök egy, a hónap elején eltűnt, 23 éves nő ügyében nyomoztak, így jutottak el a férfihez, aki több biztonsági kamera felvétele szerint is együtt sétált vele a lakás közelében. A házban több hűtőt, illetve hűtőtáskát is találtak, bennük emberi testrészekkel, de egyelőre nem világos, hogyan kerültek oda – így az sem, hogy a férfi ölte-e meg őket, vagy már holtan kerültek oda.

A rendőrség egyelőre nem kívánta megerősíteni a média értesüléseit. Egy szóvivő annyit árult el, hogy a gyanúsítottak egy holttest elhagyása miatt vették őrizetbe, de egyelőre nem világos, kinek a holttestéről van szó.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.