Azonosították a japán sorozatgyilkos áldozatait

A 27 éves Siraisi Takahiro kilenc embert ölt meg.

MN
2017. 11. 10. 7:18
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 27 éves gyanúsított a hatóságok szerint három tinédzser lányt – közülük a legfiatalabb 15 éves, ketten pedig 17 évesek – ölt meg – írja a Japan Times. Rajtuk kívül egy 20 éves férfi, valamint öt huszonéves nő esett a sorozatgyilkos áldozatául.

A gyanúsított, Siraisi Takahiro azt vallotta, hogy a nyolc nőt a közösségi médián keresztül ismerte meg; a lakására csalta és meggyilkolta őket, a holttesteket pedig feldarabolta.

Az MTI beszámolója szerint a férfit október végén vették őrizetbe. A rendőrök egy 23 éves eltűnt nő ügyében akarták kikérdezni, ám a lakásán hét fagyasztóból kilenc áldozat maradványai kerültek elő. A férfi a Twitteren keresztül vette fel a kapcsolatot olyanokkal, akiket nyilvánvalóan foglalkoztatott az öngyilkosság gondolata.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.