Gina Lollobrigida két alkalommal is szexuális erőszak áldozata volt

„Ha több történik a zaklatásnál, azt nem tudod kitörölni, benned marad, befolyásolja a személyiséget.”

MN
2017. 11. 09. 18:02
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A most 90 éves Gina Lollobrigida egy olasz tévéinterjúban számolt be róla, hogy korábban két alkalommal is szexuális erőszak áldozata volt. Először még „19 éves voltam, ártatlan, semmit sem tudtam a szerelemről, ezért nagyon fájt” – emlékezett vissza az olasz filmdíva.

A második alkalom akkor történt, amikor már férjes asszony volt. „Jobb, ha nem beszélek róla. Nem volt bátorságom, hogy feljelentsem a tetteseket” – mondta. A RAI1 csatorna szerda esti Porta a porta című politikai-közéleti show-jában a színésznő nem nevezte meg zaklatóit és a történteket sem részletezte – írja az MTI.

A történtek súlyosságára utalva megjegyezte: „ha több történik a zaklatásnál, azt nem tudod kitörölni, benned marad, befolyásolja a személyiséget”. A színésznő története egyike a legutóbbiaknak, amelyek a Harvey Weinstein hollywoodi filmmogul ellen felhozott súlyos szexuális visszaélésekkel kapcsolatos gyanúsítások nyomán kerültek nyilvánosságra és a szórakoztatóipar, a politikai, a gazdasági élet, valamint a sajtó szereplőit is elérték.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.