Harry herceg eljegyezte kedvesét

Az esküvő időpontját jövő év tavaszára tűzték ki.

MN
2017. 11. 27. 10:26
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Harry herceg eljegyezte amerikai kedvesét, Meghan Markle-t – jelentették be a hírt a királyi család hivatalos Facebook-oldalán.

A Károly herceg által jegyzett közlemény szerint az esküvő időpontját 2018 tavaszára tűzték ki, de az esemény részletei csak később tisztázódnak.

A hivatalos bejelentés szerint Harry novemberben jegyezte el barátnőjét Londonban, és erről tájékoztatta nagymamáját, a 91 éves II. Erzsébet királynőt és a királyi család több tagját, valamint megkapta Meghan Markle szüleinek az áldását is a frigyre.

Az ifjú pár a londoni Kensington-palotában fog élni.

Harry herceg, a 91 esztendős királynő 33 éves unokája – Károly trónörökös és a néhai Diana hercegnő másodszülött fia – jelenleg az ötödik helyen áll a trónöröklési listán, amelyen Károly, utána Harry bátyja, Vilmos herceg, majd Vilmos és hitvese, Katalin cambridge-i hercegné két gyermeke, György herceg és Charlotte hercegnő, utánuk Harry, végül András herceg, a királynő és férje, Fülöp edinburghi herceg másodszülött fia foglalja el az első hat helyet.

A sorrend azonban nemsokára változik, mivel Vilmos és Katalin tavaszra várt harmadik gyermeke kerül az ötödik helyre, maga mögé utasítva Harryt, akire azonban még így is vonatkozik majd az uralkodói jóváhagyás kötelme.

A brit és a világsajtó tavaly ősszel kezdte gyanítani Harry és a Los Angeles-i születésű Meghan Markle kapcsolatát. A herceg és a színésznő állítólag Kanadában ismerkedett meg, ahol Harry a maradandó sérüléseket szenvedett brit és nemzetközösségi katonák megsegítésére általa kezdeményezett nagyszabású éves nemzetközi sportviadal, az Invictus Games promóciós rendezvényein vett részt.

A brit bulvársajtó már napokkal korábban arról cikkezett, hogy Harry herceg eljegyezheti kedvesét, a fogadóirodák is megneszelhettek valamit, mivel pénteken hirtelen beszüntették a tétek felvételét arra, hogy bejelentik-e Harry és barátnője eljegyzését, és ha igen, mikor.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.