Kamaszlányt kényszeríthetett szexre Sylvester Stallone és testőre

A filmsztár és a testőr egy 16 éves lánnyal feküdt le, áldozatukat megfélemlítették az aktus után – állítja a Daily Mail.

MN
2017. 11. 17. 13:38
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Zaklatási botránnyal kell szembenéznie Sylvester Stallonénak is: a már korábban is szexuális erőszakkal vádolt filmcsillagról most a Daily Mail írta meg hogy 1986-ban, a Túl a csúcson forgatási szünetében elcsábította, majd hármas szexre kényszerítette egy kamasz rajongóját.

A lap egy korabeli rendőrségi jegyzőkönyvre hivatkozva számol be a történtekről: a név nélkül említett áldozat állítólag ugyanabban a hotelben szállt meg családjával, ahol az akkor 40 éves Stallone és a stáb is lakott.

A lány többször kért és kapott autogramot a sztártól, Stallone meg is puszilta őt, és elismerő megjegyzéseket tett külsejére – majd testőre, Michael \'Mike\' De Luca  közvetítésével egy szexrandira hívta a lányt, bár tudta róla, hogy kiskorú. A kamasz egy kulcsot is kapott a sztár 27. emeleti hotelszobájához, és belement az ajánlatba.

Az áldozat állítása szerint lefeküdt Stallonéval és később nem is emiatt fordult a rendőrséghez: a színész azonban szex után felajánlotta testőrének a lányt, aki úgy érezte, hogy nem tiltakozhat, és akarata ellenére is kielégítette De Lucát – a légyotthoz pedig Stallone is csatlakozott.

A lányt állítólag ezután megfenyegették: ha kell, beleverik a fejébe, hogy semmit sem mondjon a történtekről, a két férfi arra hivatkozott, hogy mindketten házas emberek.

Az áldozat ezután tett vallomást a rendőrségen, de nem akart feljelentést tenni: mint mondta, fél, és nagyon szégyelli a történteket.

Stallone mindenesetre ügyvédje útján tagadja a vádakat. „Nevetséges és minden elemében hazug történet. Senki, még Stallone úr sem tudott eddig erről a történetről, amíg ma meg nem jelent. Stallone urat sosem kereste sem hatóság, sem senki más ebben az ügyben” – idézi Michelle Bega, Stallone sajtósát a VS.hu. Mike De Lucát már nem lehet megkérdezni a történtekről: 2013-ban rendőrök lőtték le egy igazoltatás során.

Stallonénak ugyanakkor már 1987-ben szexuális zaklatás, sőt erőszak vádja miatt kell felelnie: korábban féltestvére, Toni-Ann Filiti vádolta meg éveken át tartó zaklatással a sztárt.

Sylvester Stallone határozottan tagadta a féltestvére állításai, ennek ellenére egy kétmillió dolláros fájdalomdíj kifizetéséről, és havi 16 600 dolláros apanázs utalásáról állapodott meg Toni-Ann Filiti ügyvédjével.

 

 

 

 

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.