Legalább tizenöten meghaltak egy balesetben Mariföldön

Egy előzés bizonyult végzetesnek.

MTI
2017. 11. 16. 21:15
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Legalább tizenöt ember életét vesztette az Oroszországhoz tartozó Mariföldön, amikor frontálisan ütközött egy mikrobusz és egy teherautó.

A TASZSZ hírügynökség úgy értesült, hogy a balesetnek további négy sérültje is van, köztük három gyerek. A halottak között is volt egy kiskorú.

A mikrobusz vezetője előzni próbált, amikor a szembejövő sávban összeütközött egy csaknem 40 köbméternyi fát szállító teherautóval. A Rosszija 24 hírtelevízió úgy értesült, hogy a baleset idején sűrűn esett a hó. Más sajtójelentések szerint az út rossz állapotú volt.

A baleset helyszínén, Krasznij Mosz és Vizimjari között a mentésben több mint százan vettek rész 30 járművel és munkagéppel.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.