Meghalt egy magyar turista Kaliforniában

Az áldozat egy turistacsoporttal érkezett Kaliforniába, ahol pénteken este elütötte egy autó.

R. Kiss Kornélia
2017. 11. 19. 19:49
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Meghalt egy magyar turista, akit autó ütött el az Egyesült Államokban, a kaliforniai Lompocban – adta hírül a Noozhawk Santa Barbara-i hírportál.

Az áldozat egy nő, aki egy turistacsoporttal érkezett Kaliforniába. A lap helyi rendőrségtől származó információi szerint péntek éjjel 9.25 körül érte a baleset. Egy kétajtós autó ütötte el, amikor át akart kelni egy úttesten.

Az áldozat súlyosan megsérült, helikopterrel szállították a Santa Barbara Cottage Kórházba, de az életét már nem tudták megmenteni.

A sofőrt megvizsgálták, a rendőrség tájékoztatása szerint nem állt tudatmódosító szerek hatása alatt. A baleset körülményeit még vizsgálják.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.