Plasztikai műtét közben ölték meg a mexikói maffiavezért

Az El Kalimba néven ismert Jesus Martinnal fegyveresek végeztek a klinikán.

MN
2017. 11. 04. 11:31
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az El Kalimba néven ismert mexikói maffiavezér, Jesus Martin plasztikai műtéten esett át, melynek célja arca megváltoztatása és ujjlenyomatának eltüntetése volt. Azonban a Puebla városában található klinikára fegyveresek törtek be, és végeztek a műtőasztalon fekvő férfival – írja a BBC a hatóság közlésére hivatkozva. A rendőrök szerint a rivális bandák közti háború állhat a gyilkosság hátterében. Jesus Martin olajvezetékek illegális megcsapolásával szerezte pénzét.

Nem ő volt az első mexikói bűnöző, aki plasztikai beavatkozással akarta elkerülni a halált vagy a letartóztatást: a Juarez drogkartellt vezető Amado Carrillo 1997-ben egy ilyen műtét közben fellépő komplikációk miatt vesztette életét.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.