Ugyanott gyógyul a két hollywoodi zaklató

Harvey Weinstein és Kevin Spacey ugyanazon a klinikán kezelteti szexfüggőségét a Sun brit bulvárlap szerint.

R. Kiss Kornélia
2017. 11. 06. 20:04
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kevin Spacey ugyanazon a klinikán próbálja kiheverni szexfüggőségét, mint Harvey Weinstein – szellőztette meg a Sun brit bulvárlap hétfőn.

A két hollywoodi sztár az exkluzív arizonai Meadows rehabilitációs központban próbál megszabadulni betegségétől. Spacey múlt hét végén jelentkezett be, és – a Sun úgy tudja – Harvey Weinsteint is itt kezelik.

A rehabilitáció költsége havi 36 ezer dollár, a Meadows szexfüggőség-kezelését a legjobbnak tartják az Egyesült Államokban. A Sun szerint olyan pácienseik voltak korábban, mint Tiger Woods, Kate Moss és Selena Gomez.

A klinika többek között lovaglási lehetőséget, jóga és tajcsiórákat, akupunktúrát és meditációt kínál. A szexfüggők 45 napos programon vesznek részt, tanácsadást kapnak és művészetterápiát.

A legendás hollywoodi producert és a kétszeres Oscar-díjas színészt is többen vádolták meg szexuális molesztálással. Spacey-t nyolc volt kollégája vádolta meg azzal, hogy szexuális tartalmú megjegyzéseket tett rájuk, sőt fogdosta is őket. Anthony Rapp elmondása szerint mindössze 14 éves volt, amikor a zaklatta őt. Weinstein ellen eddig már több mint 60 hölgy állt elő konkrét vagy kevésbé konkrét vádakkal, köztük olyan színésznők, mint Angelina Jolie vagy Gwyneth Paltrow.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.