Ventilátor okozta egy thaiföldi férfi halálát

Nem számolt az éjjeli lehűléssel, az összeadódott hőmérsékletesés hipotermiát idézett elő.

MN
2017. 11. 07. 9:30
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A nagy meleg miatt három ventilátort is bekapcsolva aludt el egy 44 éves thaiföldi férfi Chaiyaphum tartományban. A Nation nevű helyi lap arról számolt be, hogy a pórul járt nem ismerte a régió időjárási sajátosságait, ahol ugyanis éjjel igen nagyot esik a hőmérséklet az estihez képest. Így a ventilátorokkal is összeadódott hőmérsékletesés már túlságosan megterhelő volt a szervezete számára, így állt elő a halálát okozó hipotermia.

Az eset még múlt hét csütörtök és péntek között történt. Sobthawee Boonkua újonnan költözött bátyja házába, hogy segíteni tudjon idős édesanyjuknak. A báty, Saravuth Boonkua szerint testvére egészséges volt.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.