Meghallgatta Trump fiát a szenátus hírszerzési bizottsága

Nem jelentették be hivatalosan a meghallgatást, de kiderült.

MTI
2017. 12. 13. 20:32
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Meghallgatta az amerikai elnök legidősebb fiát a szenátus hírszerzési bizottsága, amely arra szeretne fényt deríteni, hogy milyen szerepet játszhatott Oroszország a 2016-os elnökválasztásban.

Ifjabb Donald Trump meghallgatásáról nem volt hivatalos bejelentés, de a tudósítók észrevették őt, amikor megérkezett délelőtt, és besietett a bizottság bizalmas kihallgatásokhoz használt irodájába.

A bizottságot főként Donald Trump elnök kampánycsapatának az esetleges orosz kapcsolatai, és a velük való feltételezett összejátszása érdekli. A testület elnökének keddi nyilatkozata szerint a vizsgálat hónapokig eltarthat.

Ifjabb Donald Trumpot a múlt héten a képviselőház hírszerzési bizottságában is meghallgatták, de nem került nyilvánosságra, hogy mire jutottak. A törvényhozók azt szeretnék megtudni, hogy 2016 júniusában tényleg bizalmas információkat remélt-e kapni egy orosz jogásztól Hillary Clintonról, a demokrata párt elnökjelöltjéről.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.