Megölték az Üdvhadsereg egyik adománygyűjtőjét Clevelandben

Gyilkosa menekülés közben négy autót rabolt el, mire a rendőrség elfogta.

MTI
2017. 12. 05. 5:58
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Agyonlőtte egy férfi Clevelandben az Üdvhadsereg egyik fiatal adománygyűjtőjét – adta hírül hétfőn az AP amerikai hírügynökség. A gyilkosság a hét végén történt. A 27 éves tettes egy utcán közelről főbe lőtte gyerekek hitoktatásával is foglalkozó áldozatát, a 21 éves Jared Plasecet, aki a Bibliával a kezében halt meg. Gyilkosa menekülés közben négy autót rabolt el, mire a rendőrség elfogta. Az egyik kocsi vezetőjét lábon lőtte.

A gyilkos a 27 éves William Jones, aki egy éve szabadult a börtönből, melyben két évet töltött fegyveres autórablásért, és jelenleg is rendőrségi felügyelet alatt állt. Hogy miért ölte meg az adománygyűjtőt, a rendőrség nem közölte. Az illetékes bíróság hétfőn úgy döntött, hogy 5 millió dollár óvadék fejében Jones szabadlábon védekezhet.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.