Michael Schumacher már a balesete előtt el akart tűnni a nyilvánosság elől

Menedzsere egy francia lapnak a volt versenyző szándékával indokolta, miért nem beszél Schumacher állapotáról.

MN
2017. 12. 28. 22:04
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az volt Michael Schumacher kívánsága négy éve történt síbalesete előtt, hogy elvonulhasson a nyilvánosság elől – nyilatkozta Sabine Kehm, a volt Formula–1-es autóversenyző menedzsere a L’Equipe című francia újságnak.

Csaknem teljes titok, milyen az egészségi állapota Schumachernek a baleset óta – teszi hozzá a német Focus hírmagazin cikke. Csupán annyit tudni, hogy súlyos fejsérülésével egy villában kezelik a Genfi-tó partján.

A menedzsere a francia lapnak most is csupán arról beszélt, hogy Schumacher a végzetes bukás előtt azt mondta neki: „Ne hívj fel engem azért, hogy megtervezzük a dolgokat, el fogok tűnni.”

A L’Equipe cikke szerint a Schumacherhez legközelebb állók köre is nagyon összeszűkült. Korábban Jean Todt, a Ferrari-csapat korábbi vezetője és Ross Brawn, a Mercedes-csapat egyik tulajdonosa tartozott a volt versenyző legbizalmasabb ismerősei közé, valamint a francia sebész, Gerard Saillant, aki a baleset után kezelte.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.