Bomba robbant egy floridai plázában

Emberi sérülés szerencsére nem történt, a támadás sokkal több kárt okozhatott volna.

MN
2018. 01. 22. 11:15
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Két bomba robbant fel egy floridai plázában vasárnap este, Lake Walesben, ahol szerencsére csak az épület egyes elemei rongálódtak meg – írja az Abc News.

Az Eagle Ridge nevű plázát gyorsan sikerült kiüríteni. Az amúgy csak füstriasztással értesített speciális mentőosztagok a helyszínen szembesültek azzal, hogy bombáról volt szó. Az eloszlott füstben a tűzszerészek további 5 vagy 6 pokolgépet fedeztek fel egy hátizsákban, amelyek nem robbantak fel. Egyrészt ez is szerencse a szerencsétlenségben, másrészt a robbanások olyan területen történtek, ahol csak raktár volt, nem a vásárlók közelében – mondta el a Lake Wales-i rendőrkapitányság vezetője, Troy Schulze, aki szerint már gyanúsítottjuk is van, egy középkorú férfi, akiről jelenleg felvételt igyekeznek szerezni.

 

 

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.