Hiába minden találgatás, Oprah-t nem érdekli az elnöki szék

A Golden Globe-on elmondott beszéde után indult be a pletyka, de a médiamogul nem indul 2020-ban.

MN
2018. 01. 25. 14:22
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A korábban megjelent hírekkel és találgatásokkal szemben Oprah Winfrey amerikai műsorvezető és médiamogul nem kíván indulni a 2020-as elnökválasztáson. Ezt maga Winfrey jelentette be az nStyle magazinnak adott, csütörtökön megjelent interjúban. A leggazdagabb afroamerikaiként és a legbefolyásosabb nőként is számon tartott médiaszemélyiség úgy fogalmazott: „Nem ez az a dolog, ami érdekel.”

Hetek óta tartanak a találgatások Oprah Winfrey esetleges politikai szerepvállalásáról. Az után kezdődtek, hogy a tévés talkshow-val ismertté vált, de ma már egy egész birodalmat működtető Winfrey január elején életműdíjat kapott a Golden Globe-gálán, beszédében pedig azt mondta: „Nagyon sok nő keményen harcol azért, hogy ők legyenek a vezetők, akik elvisznek minket abba az időbe, ahol soha senkinek nem kell többé azt mondania, hogy #metoo.”

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.