Londonban összekeverték Kolozsvárt Craiovával az utasok bánatára

A brit légikikötő rakodói a craiovai gépre pakolták fel a kolozsváriak csomagjait.

MTI
2018. 01. 22. 18:41
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A londoni Luton repülőtéren tévedésből elcserélték a Kolozsvárra és a dél-romániai Craiovába repülő Wizz Air-járat utasainak csomagjait.

A hétfőn hajnalban történt incidensről a román Mediafax hírügynökség számolt be. Amint egy utas elmondta: a kolozsvári gép mintegy száz utasának nem érkezett meg a csomagja. Helyettük a craiovai gép utasainak a csomagjait vették ki a gép csomagteréből. Hozzátette: a hiányzó csomagjaikról nem kaptak tájékoztatást, de arra a következtetésre jutottak, hogy Craiovába kerülhettek.

A Stiridecluj.ro portálnak egy pórul járt utas elmondta, a kolozsvári járat csaknem két óra késéssel indult Londonból, és a repülőtéren a craiovai indulásra várakozó gép mellett állt. Ez okozhatta a tévedést.

A Wizz Air illetékese a Mediafax hírügynökségnek megerősítette, hogy a két járat utasainak a poggyászai nem érkeztek meg a célállomásra. A társaság bocsánatot kért a kellemetlenségekért, és arról biztosította az utasait, hogy amilyen gyorsan csak lehetséges, egy erre szakosodott céggel mindenkinek házhoz küldik a csomagjait. Kolozsvár és Craiova között csaknem 400 kilométer a közúton mért távolság.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.