Részegen akarta kormányozni a British Airways gépét egy brit pilóta

A hatóságok letartóztatták a férfit.

MN
2018. 01. 21. 11:06
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Csütörtökön őrizetbe vette a brit rendőrség a British Airways (BA) egyik pilótáját, aki a gyanú szerint alkoholos befolyásoltság alatt állt. A férfit a pilótafülkéből vezette ki a rendőrség az utasok szeme láttára.

A hatóságokhoz nem sokkal a gép felszállása előtt érkezett bejelentés arról, hogy a BA pilótája feltételezhetően alkoholt fogyasztott.

Mivel új pilótát kellett hadrendbe állítania a légitársaságnak, a British Airways Mauritiusra tartó járata két órával később szállt fel a London Gatwick repülőtérről.

A légitársaság a CNN-nek azt mondta, szigorúan veszik az ilyen ügyeket, nagyon sajnálják az utasokat, akik emiatt késve érkeztek meg célállomásukra.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.