Lövöldözés Kaliforniában – több sérült

Egy tizenkét éves lány nyitott tüzet egy Los Angeles-i középiskolában.

MNO
2018. 02. 01. 21:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Helyi idő szerint csütörtök kora délelőtt egy tizenkét éves lány lövöldözni kezdett egy Los Angeles-i középiskolában – írja a Fox News. Az eset során két diák megsérült.

A Salvador B. Castro Középiskolában – ahol háromszázhatvanan tanulnak – röviddel kilenc óra után dördültek el a lövések. Az egyelőre ismeretlen elkövetőt a rendőrök a helyszínen őrizetbe vették. A motivációiról még semmi sem derült ki. A helyi rendőrség szóvivője annyit nyilatkozott, hogy folyik a nyomozás, amely során megtudhatják, miként juthatott egy tizenéves lány éles lőfegyverhez.

Az eset során három ember kisebb karcolásokat, ketten pedig súlyosabb sérüléseket szenvedtek: egy tizenöt éves fiút fejbe lőttek, állapota kritikus, bár stabil, egy tizenöt éves lánynak pedig a csuklóját érte egy golyó, de őt is ellátták a helyszínen a kiérkező egységek.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.