Karddal fenyegetőzött: egy rendőr megsérült

A kiérkező rendőrök egy 23 éves férfit vettek őrizetbe Machester külvárosában vasárnap délután.

Vékony Zsolt
2018. 03. 25. 17:01
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Súlyos, de nem életveszélyes sérülésekkel szállítottak kórházba egy rendőrt vasárnap délután, miután a manchesteri Upper Chorlton Roadról azt a bejelentést kapták, valaki karddal fenyegetőzik a lakóövezetben.

A kiérkező járőrök megpróbálták megfékezni a 23 éves férfit, többeket ekkor vágott meg az elkövető, akit utána ártalmatlanítottak. Az esetről videofelvétel is készült, amelyet a Daily Mail weboldalán lehet megnézni. A szemtanúk szerint a földre került férfi sírt, miközben a rendőrök gumibotokkal megverték, ugyanakkor még ebben a helyzetben is megpróbált ellenállni.

Arról egyelőre nincsenek információk, hogy a férfi milyen szándékkal vett magához egy majdnem egy méter pengehosszúságú kardot és miért fenyegetőzött vele.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.