Összedőlt egy gyalogos-felüljáró Miamiban, többen meghaltak

A lehulló betonelemek több embert és gépkocsit temettek maguk alá.

MTI
2018. 03. 15. 20:19
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Összedőlt egy újonnan épült gyalogos-felüljáró csütörtökön a floridai Miamiban, a lehulló betonelemek több embert és gépkocsit temettek maguk alá, a CNN hírtelevízió tudomása szerint többen meghaltak.

A tévéfelvételen látható, amint tűzoltók kutatnak a romok alatt túlélők után. Rohamkocsik érkeztek a helyszínre, a mentőszolgálat szakemberei több sérültet a helyszínen látnak el.

A híradás szerint öt-hat gépkocsi van a romok alatt. A 950 tonnás, hatvan méter hosszú felüljárót szombaton adták át a gyalogosforgalomnak. A 14,2 millió dollárból épült felüljáró egy forgalmas, hatsávos út felett ívelt át, összekötötte a Floridai Nemzetközi Egyetemet Sweetwater városával.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.