Trumpot is támadja könyvében Sean Penn

A színész korábban már készített egy hangoskönyvet, most azt bővítette ki.

Vékony Zsolt
2018. 03. 21. 11:57
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Áprilisban jelenik meg Sean Penn első regénye, a Bob Honey who just do stuff (magyarul nagyjából: Bob Honey, aki csak úgy csinál dolgokat), amely csak részben számít újdonságnak. A színész ugyanis 2016-ban Pappy Pariah álnéven már készített egy hangoskönyvet, s most ezt bővítette tovább regénnyé. A történet Bob Honey szennyvízügyi szakemberről szól, aki mellékesen pirotechnikai eszközökkel is üzletel (diktátoroknak árulja ezeket), ráadásul egy titkos amerikai kormányügynökség hivatalos bérgyilkosaként is tevékenykedik. Amikor egy újságíró a nyomába ered, Honey úgy dönt, megpróbál megszabadulni kormányzati megbízóitól. Penn a könyvben burkoltan aktuális kérdésekkel is foglalkozik. A főhős például levelet ír az Egyesült Államok elnökének, bizonyos Mr. Landlordnak (magyarul: Főbérlő úr), akiben nem nehéz felismerni Donald Trumpot. A levélben Honey például olyan dolgokra tér ki, hogy a dühös és elkeseredett emberek, illetve oroszok választották meg Landlordot elnöknek, akinek a közhiedelem szerint igen apró a férfiassága. Szerepel a kötetben egy vers is, amelyben Honey kifejti a Me too mozgalommal kapcsolatos nézeteit, illetve a szélsőjobboldaliak is megkapják a magukét. (MN)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.