Sztárok írnak szerelmes leveleket az egészségügyi dolgozóknak

A brit állami egészségügyi szolgálat (NHS) dolgozóihoz írt „szerelmes levelekben” köszönik meg a koronavírus-járvány idején végzett áldozatos munkájukat szigetországi hírességek, köztük Paul McCartney, Emma Thompson, Stephen Fry és Ricky Gervais – írta a bbc.com.

Forrás: MTI2020. 04. 17. 21:40
McCARTNEY, Paul
Sao Paulo, 2019. március 27. Paul McCartney angol énekes-dalszerzõ, a legendás egykori Beatles brit zenekar gitárosa koncertet ad Sao Paulóban a The Freshen Up címû turnéja keretében 2019. március 26-án. MTI/EPA-EFE/Sebastiao Moreira Fotó: Sebastiao Moreira
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A leveleket a Dear NHS: 100 Stories to Say Thank You (Kedves NHS: 100 történettel mondunk köszönetet) című könyvben gyűjtik össze, amelynek július elején kezdődő forgalmazásából az NHS alapítványai számára gyűjtenek adományokat.

A könyv ötlete Adam Kay-től, az Ez fájni fog – Egy fiatal orvos naplója című kötet írójától ered, aki a brit állami egészségügyi szolgálatnál eltöltött rezidensi éveit örökítette meg művében.

Kay elmondta, hogy az ötlet alig egy hete született és számtalan híresség jelezte azóta, hogy megírja történetét, köztük Graham Norton, Emilia Clarke és Louis Theroux.

- Remélem, hogy a könyvvel és az alapítványoknak általa gyűjtött adományokkal sikerül köszönetet mondanunk a hősöknek, akik a mi életünkért feláldozzák sajátjukat nap mint nap – mondta Kay.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.