Elkészítette a Disney a saját homoszexuális Pókemberét

Hiánypótló alkotás.

Forrás: 888.hu2022. 07. 02. 11:57
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Disney tulajdonában lévő Marvel Comics egy szeptemberben megjelenő könyvben fogja bemutatni az első nyíltan meleg, nőies vonásokkal rendelkező, csipkés ruhába öltözött Pókembert.– írta meg a Breitbart.

 A képregénycég először június 16-án tájékoztatta a rajongókat a terveiről, amely akkor úgy írta le Web-Weavert, az új karaktert, mint aki egy teljesen más Pókember lesz, mint akit eddig megszokhattunk – írja a 888.hu.Steve Foxe író azt is megjegyezte, hogy számára hatalmas megtiszteltetés, hogy ő mutathatja be az első meleg Pókembert.

 Meglepetés: Az a hatalmas meleg megtiszteltetés ért, hogy közreműködhettem Web-weaver megalkotásában, aki idén szeptemberben fog debütálni az Edge of the spider-verse #5-ben!”– írta Foxe.

Foxe egy másik tweetben hozzátette, hogy az új karaktert nem azért hozta létre, hogy az minden homoszexuális férfi képviselője legyen. Úgy véli, hogy a fodros, csipkés jelmez és a karakter nőies beállása is arra utal, hogy ő inkább a homoszexualitás nőies vonalát hivatott képviselni.

Kris Anka képregényművész egy tweetet is posztolt, amelyben felfedte a karakter jelmeztervét, melyen jól látható a csipkés gallérja és a csillogó szempillái is.

 Az eredeti cikk IDE kattintva olvasható.

Borítókép: Illusztráció (Forrás: Flickr)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.