Jobban van Berlusconi, kiengedték az intenzívről

A nyolcvanhat éves olasz politikus tizenkét napot töltött az intenzív osztályon, de már jobban van.

Magyar Nemzet
Forrás: VG2023. 04. 17. 9:23
BERLUSCONI, Silvio
Milánó, 2023. április 5. A milánói San Raffaele kórház 2023. áprilsi 5-én. Ide szállították be sajtóértesülések szerint légzési nehézségek miatt Silvio Berlusconi volt olasz miniszterelnököt, a Hajrá, Olaszország párt alapító elnökét. A 86 éves politikus, médiamágnás rendszerint ebben a kórházban kap kezelést. MTI/AP/Luca Bruno Fotó: Luca Bruno
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kiengedték az intenzív osztályról Silvio Berlusconi egykori olasz miniszterelnököt, de továbbra is a milánói kórházban marad – jelentették az olasz hírügynökségek.

A politikus üzletember állapota javul az orvosok múlt heti jelentése szerint, de a Szent Rafael kórház nem tájékoztatott bővebben Berlusconiról.

A Bloomberg szerint a nyolcvanhat éves mágnás leukémiában szenved, ami a tüdejét megtámadó fertőzéshez vezetett. A volt olasz miniszterelnök 2020-ban a koronavírus-fertőzésen is átesett.

Berlusconi megromlott egészsége az általa létrehozott Forza Italia jövőjét is érinti, ami adott esetben a Giorgia Meloni vezette kormánykoalíció többségét is veszélybe sodorhatja – írja a VG.

Borítókép: a milánói Szent Rafael kórház (Fotó: MTI/AP/Luca Bruno)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.