A tinédzsererőszak gyanúsítottja illegális bevándorló

A tizenöt éves lány ellen elkövetett erőszak néhány nappal a keddi eset előtt történt, amikor a férfi egy idősebb nőt is áldozatul ejtett.

Magyar Nemzet
Forrás: Fox News2023. 05. 21. 11:53
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A gyanúsított, akit azzal vádolnak, hogy megerőszakolt egy 15 éves lányt és egy nőt egy marylandi túraútvonalon, a hatóságok szerint illegálisan tartózkodik az Egyesült Államokban – közölte a Fox News

A 20 éves Jose Roberto Hernandez-Espinalt letartóztatták, mert állítólag kedden megerőszakolt egy nőt és ékszereket is lopott a Silver Spring-i Burnt Mills East Special Parkban. Hernandez-Espinalt azzal is gyanúsítják, hogy múlt héten ugyanezen az ösvényen megerőszakolt egy 15 éves lányt.

Az ICE szóvivője a FOX 5-nek elmondta, hogy Hernandez-Espinal eredetileg El Salvadorból származik, és 2013 májusában illegálisan vándorolt be az Egyesült Államokba. A Montgomery megyei rendőrség szerint a gyanúsított kedden délután közelítette meg a felnőtt áldozatot és annak barátnőjét az ösvényen. Ezután egy machetével fenyegette meg őket, és elkérte a telefonjukat. A bírósági dokumentumok szerint Hernandez-Espinal a nő hátához szegezte a machetét, majd az erdő egy félreeső részébe vezette, mielőtt megerőszakolta. A gyanúsítottat azzal is vádolják, hogy ellopta egy nő ékszereit, mielőtt elmenekült a helyszínről. Egy rokon a FOX 5-nek elmondta, hogy a megerőszakolt áldozat kórházban lábadozik.

A hatóságok a FOX 5-nek elmondták, hogy a 15 éves lány megerőszakolása néhány nappal a keddi eset előtt történt, de részleteket nem közöltek a bűncselekményről.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.