A következő tétel a levegő lesz a számlán! – fakadt ki egy vendég, miután az étterem rendkívüli trükkel húzta le

Pofátlanság – kommentálta az egyik vendég.

Forrás: Mindmegette2024. 03. 04. 15:04
Coffee,And,Check,On,Cafe,Wooden,Desk,Background, számla, étterem, kávé,bizonylat,
653927605 Fotó: 279photo Studio
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy igen furcsa tételre lettek figyelmesek a számlán az egyik Atlanta állambéli étterem vendégei – írja a Mindmegette. A Katch Kitchen & Coctail nevű helyen ugyanis tíz dollárt, azaz csaknem négyezer forintot számoltak fel fejenként „helyszíni élőzene-díjként”. 

Ahogy ez már csak lenni szokott, a tételről készült fotó azonnal eljutott az internet minden szegletébe, és az étterem kapott hideget és meleget is a kommentelőktől. Van, aki úgy látja, a zenekar tiszteletdíjának a vendégekre való terhelése pofátlanság. 

A következő tétel a levegő lesz a számlán

– írta valaki, míg más azt írta, ha ez az összeg valóban a zenekarnak megy, szívesen kifizeti, azonban ebben kételkedik. Megint más úgy látja, hogy ha valaki egy ilyen helyen vacsorázik, annak nem kéne hogy ez problémát okozzon.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Shutterstock)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.