Izrael megnyitotta légterét

A hatóság szerint a Tel-Avivból induló járatok menetrendje változhat.

Forrás: The Times of Israel2024. 04. 14. 8:41
Egy információs tábla mutatja a járatok állapotát a Ben Gurion repülőtéren Tel-Avivban, miután Izrael lezárta légterét az összes belföldi és nemzetközi járat előtt szombatról vasárnapra virradóan, mert Irán támadást indított Izra
Egy információs tábla mutatja a járatok állapotát a Ben Gurion repülőtéren Tel-Avivban, miután Izrael lezárta légterét az összes belföldi és nemzetközi járat előtt szombatról vasárnapra virradóan, mert Irán támadást indított Izrael ellen Fotó: NIR KEIDAR / ANADOLU / Anadolu via AFP
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Újra megnyitotta légterét Izrael – közölte az ország légügyi hatósága, miután az éjszaka folyamán több száz iráni rakéta és drón támadta meg az országot.
A hatóság szerint a Tel-Avivból induló járatok menetrendjét várhatóan befolyásolja az éjszakai légtérzár, ezért azt tanácsolják, hogy az utazni kívánók mindenképpen tájékozódjanak – írta meg a The Times of Israel.

 

Borítókép: Egy információs tábla mutatja a járatok listáját a Ben Gurion repülőtéren Tel-Avivban, miután Izrael lezárta légterét az összes belföldi és nemzetközi járat előtt szombatról vasárnapra virradóan, mert Irán támadást indított Izrael ellen (Fotó: Nir Keidar/Anadolu/Anadolu via AFP)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.