Ketrecben tartották és rabszolgasorba taszították gyermeküket a saját szülei Erdélyben

Bántalmazták is.

Forrás: Krónika Online2024. 04. 05. 13:22
gyerek, síró gyerek, pedofil, pedofília
illusztráció Fotó: Pexels
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Rabszolgasorban tartottak egy Brassó megyei juhtenyészetben egy 13 éves gyermeket a szülei – közölte a Krónika Online-nal a szervezettbűnözés- és terrorellenes ügyosztály, amely több házkutatást is tartott az ügyben.

A három vádlottal szembeni vádemeléssel zárult büntetőügy vizsgálataiból kiderült, hogy 2018 és 2022 között szörnyű körülmények között munkára kényszerítették a kiskorú áldozatot. 

Továbbá az is kiderült, hogy a kiskorút többször bántalmazták, a karám mellett felállított ketrecben, szolgasorban tartották. Igazságügyi források szerint a gyermek 13 éves volt, és szülei kényszerítették arra, hogy ilyen körülmények között éljen és dolgozzon. A visszaéléseket hétéves korában kezdték a szülei. 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.