Tajtékzott az édesanya, miután kiderült, hogy valójában mit rendelt az internetről

Nagyon fura íze volt az ebédnek.

Forrás: Mindmegette2024. 04. 05. 11:00
Beautiful,Latin,Woman,Makes,A,Selfie,With,Her,Cell,Phone
Mindenki boldog volt, aztán jött az ebédidő. Fotó: Shutterstock
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kis híján megmérgezte a saját családját az édesanya, miután az online vásárolt, márkás olívaolajnak hitt termékkel készítette el a toszkán, tejszínes csirkeragut – írja a Mindmegette egy TikTok-videó alapján. 

Tálalás után vette észre a nő, hogy egész fura íze van az ételnek. Először azt hitték, hogy csak azért, mert új fajta olívaolajat próbáltak ki, amit az interneten rendeltek, azonban jött a feketeleves, amikor jobban megnézték a csomagolást. Az olaj ugyanis nem olaj volt, hanem egy görög olívaolajos tusfürdő – írja a portál. Az egyik gyermek, amikor megkóstolta az ételt, rögtön ki is köpte, ugyanis határozottan szappanízű volt a csirke.

A videón az édesanya tajtékzik a dühtől. 

@kameron_jane Pure Greek “olive oil” count your days #cookingfails ♬ original sound - Kameron Jane

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.