Beteges fantom ólálkodik Szolnokon, horrorisztikus a látvány

A helyiek közös erőfeszítéseket tesznek, hogy megtalálják az elkövetőt.

Forrás: BorsOnline2024. 04. 03. 18:40
Szolnok,hungary-16,September,2016:szolnok,Is,Located,In,The,Heart,Of,The,Great
Szolnok belvárosa Fotó: Shutterstock
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Sokkolja a helyeiket a beteges fantom, aki megmérgezi áldozatait, majd az állatok tetemeit mindig ugyanoda viszi, hogy mindenki lássa az élettelen testeket – írja a BorsOnline. A portál hozzáfűzi, a környéken élőknek először az volt furcsa, hogy egyre több macskatetemet látnak a közterületeken, aztán rájöttek, hogy a jelenségnek semmi köze nincs a véletlenhez. 

Valaki ugyanis halomra öli a kóbor macskákat, amiket utána olyan helyre visz, ahol megtalálják őket a járókelők. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy ki vagy kik állnak a dolog hátterében, de a helyiek már nyomoznak. 

Nagyon úgy fest a helyzet, hogy élvezi a gyilkolást, mert sokadszorra fordul elő ilyen borzalmas eset, ráadásul mindig olyan helyre teszi a tetemeket – egyszerre többet –, ahol biztosan kiszúrja valaki, ami jelentheti azt, hogy szeretné, ha látnák a »művét«

– részletezte a portálnak egy helyi nő, Krisztina. A szolnokiak most közös nyomozásba kezdtek, hogy ki lehet a gyilkos, ugyanis szeretnének néhány szót váltani vele. 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.