Menczer Tamás: Egy miniszterelnök maradt, aki meg tudja védeni a békét + videó

A kormánypártok kommunikációs igazgatója egy fórumon reagált a Robert Fico szlovák miniszterelnök elleni merényletre.

2024. 05. 16. 19:42
Menczer Tamás, a Fidesz képviselője, a kormánypártok kommunikációs igazgatója (Fotó: MTI/Máthé Zoltán)
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– A helyzet az az, hogy Szlovákia miniszterelnökét tegnap a nyílt utcán lelőtték, ötször lőttek rá. Most is kórházban van, és az életéért küzd – jelentette ki egy fórumon Menczer Tamás, a kormánypártok kommunikációs igazgatója. Kiemelte, hogy

két békepárti miniszterelnök volt az Európai Unióban, Orbán Viktor és Szlovákia miniszterelnöke Robert Fico. Egyikük most kórházban fekszik, és ahogy említettem, az életéért küzd.

Menczer Tamás szerint egy olyan miniszterelnök maradt, aki akcióképes és meg tudja védeni a békét, őt Orbán Viktornak hívják.

Így tehát most, kedves barátaim, két feladatunk van. Az egyik az az, hogy lélekben és imáinkban ott legyünk Robert Ficóval, a családjával, Szlovákia minden polgárával. Nagyon drukkolunk neki, ő egy erős ember, és bízom benne, hogy fel fog épülni a szörnyű támadás után. A másik feladatunk pedig az, hogy küzdjünk Robert Fico helyett is, küzdjünk kétszeres erővel, küzdjünk sokszoros erővel, és védjük meg a békét. Menjünk el június elsején a békemenetre, és június 9-én pedig szavazni. Védjük meg Magyarország békéjét, és mondjunk igent a békére. Mi erre képesek vagyunk, igazából csak mi magyarok vagyunk erre képesek. Ez tehát a feladatunk június 9-én, megvédeni Magyarországot és igent mondani a békére

– fogalmazott Menczer Tamás.

Borítókép: Menczer Tamás, a Fidesz képviselője, a kormánypártok kommunikációs igazgatója (Fotó: MTI/Máthé Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.